Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها گفت:با جمع‌آوری عوارضی‌های سنتی در آزادراه‌های قزوین - رشت، تهران - پردیس، ساوه - سلفچگان، قم - کاشان، کاشان - اصفهان، ارومیه - تبریز، زنجان - تبریز، کنارگذر مشهد، باغچه - مشهد و بندرعباس - شهید رجایی، عوارض عبور از این آزادراه‌ها به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری میزان، سیدحسن میرشفیع اظهار کرد: با جمع‌آوری عوارضی‌های سنتی در آزادراه‌های قزوین - رشت، تهران - پردیس، ساوه - سلفچگان، قم - کاشان، کاشان - اصفهان، ارومیه - تبریز، زنجان - تبریز، کنارگذر مشهد، باغچه - مشهد و بندرعباس - شهید رجایی، عوارض عبور از این آزادراه‌ها به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.

وی با اعلام این‌که طرح پرداخت عوارض بر اساس پیمایش نیز تا دو هفته آینده در مسیر آزادراه تهران - ساوه حدفاصل تهران - رباط کریم به صورت آزمایشی اجرا می‌شود، افزود: این برنامه در مرحله بعد در مسیر کرج - قزوین بین شهر‌های هشتگرد، نظرآباد، محمدیه و مهرگان به اجرا گذاشته می‌شود تا مسافرانی که بین این شهر‌ها تردد می‌کنند، فقط بخشی از عوارض را که از آن تردد می‌کنند پرداخت کنند و مجبور به پرداخت کل هزینه نباشند.

معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها افزود: یکی دیگر از اقداماتی که برای تسهیل در امر رسیدگی به مشکلات و سوالات رانندگان صورت گرفته، نصب کیوسک‌های اطلاع رسانی است که در این کیوسک‌ها علاوه بر ارائه خدمات پرداخت به رانندگان، به سوالات و شکایات آن‌ها در همان محل رسیدگی می‌شود.

معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها در شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور بیان کرد: در این کیوسک ها، کارت آنی رو نیز به افرادی که سر و کار کمتری با اینترنت و شناخت کمتری از روش‌های پرداخت الکترونیکی عوارض دارند ارائه می‌شود.

میرشفیع با اعلام این‌که هدف از اجرای این طرح، حذف نیاز به توقف در عوارضی‌ها و ایجاد ایمنی و تسهیلات بیشتر برای رانندگان است و مردم نباید بابت الکترونیکی شدن پرداخت عوارض نگرانی داشته باشند، اظهار کرد: قرار است تا پایان شهریور همه ۲۸ آزادراه کشور تحت پوشش پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی قرار گیرند ضمن این‌که تمام آزادراه‌های جدید و تازه ساز هم از این روش استفاده خواهند کرد.

به گفته وی، بزودی و با کاهش حجم مسافرت‌های تابستانی، عوارضی‌های قدیمی در آزادراه‌ها جمع آوری می‌شود.

معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها یاداور شد: از مدت‌ها قبل با نصب تابلو‌های بزرگ به مردم اعلام شده بود که در این آزادراه دیگر عوارض به‌صورت نقدی دریافت نمی‌شود و اپلیکیشن آنی رو را نصب و از این طرق عوارض را پرداخت کنید. اما روز گذشته افرادی را در عوارضی مستقر کرده و از هر خودرو سواری ۳۵۰۰ تومان نقدا دریافت می‌کردند. اقدامی که اعتراض مردم را به همراه داشت.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسافرت عوارض آزادراه تردد خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت و گو با خبرنگار قدس اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرها اضافه کند

زنگنه افزود: در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلاتی مسکن را تقویت کند

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران