Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – محبوبه قرمزچشمه؛ خود قرنطینگی، پرهیز از سفر مگر در موارد بسیار ضروری، مهمترین و بهترین راهی است که می‌تواند در کنترل و عبور کشور از بحران کرونا موثر باشد. اما شهروندانی  که به ضرورت باید سفر کنند، با مشکلاتی در پرداخت عوارض عبور از آزادراه‌ها روبرو هستند.

پرداخت مکانیکی عوارض آزادراه‌ها، عمل نشدن به اقدامات پیشگیرانه اعلامی توسط دفتر نظارت بر آزادراه‌ها و نبود دستگاه پوز از جمله اعتراض‌های مردمی در عبور از آزادراه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی مدیرکل دفتر نظارت بر آزادراه‌ها از تلاش برای بالا بردن بهداشت عوارضی‌ها، ضد عفونی و قرار دادن امکانات بهداشتی برای مقابله با کرونا سخن می‌گوید.

از میان راه حل‌های پیشنهادی برای مقابله با شیوع بیماری کرونا از طریق عوارضی‌ها، توقف دریافت عوارض آزادراه‌ها در مسیرهایی که امکانات بهداشتی و پرداخت الکترونیکی وجود ندارد، منطقی تر به نظر می‌رسد.

یکی از مسافران عبوری از آزادراه‌ها به اقتصاد آنلاین گفت: کلیه عوارضی‌های تهران به اصفهان و برعکس شرایط بهداشتی خوبی ندارد. دستگاه کارتخوان درون باجه گذاشته شده است. راننده باید خود از خودرو پیاده شود و با دستگاه، هزینه عوارض را پرداخت کند. این درصورتی است که مقامات در رسانه‌ها عنوان کردند برای مقابله با کرونا دستکش و بهداشت کامل در زمان پرداخت وجود دارد،  متاسفانه چنین چیزی ما در عبور از عوارضی‌ها مشاهده نکردیم.

یکی از مسافران نیز در گفت و گو با اقتصاد آنلاین گفت: گیت‌های پرداخت الکترونیکی هنوز در بسیاری از محورها راه نیافتاده است و علیرغم نوشتن وجود دستکش و دستمال، هیچ کدام از لوازم بهداشتی در این عوارضی‌ها وجود ندارد.

محمدرضا زمانیان، مدیرکل دفتر نظارت بر بهره‌برداری آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در  گفت و گو با اقتصاد آنلاین گفت: ما به مردم خود قرنطینگی و پرهیز از سفر را در این شرایط بحرانی توصیه می‌کنیم و درخواست داریم مردم مسافرت‌های خود را به زمان دیگری موکول کنند اما اگر مجبور به سفر  هستند، اصول بهداشتی را رعایت کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که شهروندان از دریافت عوارض از طریق دستگاه کارتخوان و نبود خدمات اینترنتی گله دارند، گفت: برخی از آزادراه‌های ما مانند تهران – قم سیستم خدمات اینترنتی دریافت عوارض در آن راه اندازی شده است. برخی نیز ساختار اولیه آن آماده شده اما اجرایی شدن آن زمان بر است و باید بخش سخت افزاری آن در قالب زیرساخت، فراهم شود و شرکت‌های خصوصی دریافت کننده عوارض نیز همکاری کنند. ما با تمام تلاش به دنبال الکترونیکی کردن تمام مسیرهای اخذ عوارض هستیم.

زمانیان با اشاره به تعداد آزادراه‌ها گفت: در حال حاضر در مجموع 22 آزاد راه در سطح کشور داریم که در حال بهره برداری است. بیشترین تردد‌ها مربوط به آزادراه تهران کرج است که خوشبختانه با توجه به آنکه عوارضی از این مسیر دریافت نمی شود، احتمال انتقال کرونا از طریق تماس با عوارضی‌ها وجود ندارد.

وی گفت: در حال حاضر تعداد محدودی از آزادراه‌ها بر اساس پرداخت الکترونیکی عوارض دریافت می‌کنند. مسیر‌های تهران – قم، تهران –ساوه، کرج -  قزوین، بندرعباس – قزوین،زنجان - شهید رجایی سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض وجود دارد. یکی از مسیرهایی که بیشترین تردد را دارد اتوبان تهران – قم و بعد از آن مسیر‌های دیگری هستند که  به تناسب تردد کمتری دارند.

زمانیان در پاسخ به این پرسش که چرا برای سلامتی مسافران از گرفتن عوارض خودداری نمی شود، گفت: بسیاری از آزادراه‌ها توسط بخش خصوصی ساخته شده است و بر اساس قراداد دریافت هزینه ساخت آزادراه از طریق اخذ عوارض است.

وی در ارتباط با اقدامات انجام شده برای مقابله با شیوع کرونا ویروس گفت: دریافت عوارض نقدی از مردم ممنوع شده است همچنین تمام ایستگاه‌های عوارضی و همه سطوح مرتبط ضد عفونی می‌شود.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهره‌برداری آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: با توجه به شرایط موجود برای پیش گیری از  انتقال کرونا به تمامی شرکت‌های آزادراهی کشور الزام کردیم دستگاه پوز داشته باشند. از مسافران خواهشمندیم که حتما کارت شتاب همراه داشته باشند، مسیرهایی که به سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض متصل هستند، مسافران از خدمات پرداخت الکترونیکی استفاده کنند واز این طریق عوارض را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: برای مسافران نیز اقلام بهداشتی مختلف از جمله دستکش و دستمال کاغذی در عوارضی‌ها قرارد داده شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آزاد راه عوارض آزادراهی تردد جاده ای پرداخت عوارض ویروس کرونا پرداخت الکترونیکی برای مقابله اقتصاد آنلاین آزادراه ها دفتر نظارت دریافت عوارض عوارضی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران