Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در پی شیوع ویروس کرونا و تحت تاثیرقرار گرفتن زندگی مردم در جهان، دستورالعمل‌ها و مصوبات بسیاری در کشور برای پیشگیری و مقابله با این ویروس ابلاغ و اجرایی شد. یکی از این مسائل که تاکید بسیاری بر آن شد، استفاده نکردن مردم از پول نقد و جایگزینی آن با کارت بانکی یا انتقال وجه الکترونیکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه‌های عوارضی آزادراه‌ها یکی از جاهایی است که مردم از پول نقد استفاده می‌کنند اما به نظر می‌رسد در روزها و ماه‌های شیوع ویروس کرونا تغییراتی در چگونگی پرداخت عوارض آزادراهی ایجاد شده است.

خیراله خادمی  - مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور  در این باره  گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، مقرر شد تا در آزادراه‌هایی که الکترونیکی نیستند، به هیچ وجه پول نقد دریافت نشود و این تصمیم و مصوبه ستاد مقابله با کرونا بود تا بتوانیم درصد انتقال آن را کاهش دهیم.

وی افزود: در آزادراه های غیرالکترونیکی مردم با کارت بانکی شان عوارض را پرداخت می‌کنند و همه ضولبط و پروتکل های اعلام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد مقابله با کرونا رعایت می‌شود و خوشبختانه مشکلی در این زمینه نداریم.

البته پیش از این و در نیمه اسفند ماه سال گذشته نیز محمدرضا زمانیان - مدیرکل دفتر نظارت بر بهره‌برداری آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای-  در این باره به  گفته بود: براساس ابلاغیه‌های ستاد مبارزه با کرونا نه تنها هیچ وجه نقدی از مردم در ایستگاه‌های عوارضی گرفته نمی‌شود بلکه اعلام کردیم که دستگاه‌های پز را در عوارضی‌ها خارج از این ایستگاه‌ها و در دسترس مردم قرار دهند تا به هنگام تردد رانندگان خودشان وجه نقد را با استفاده از کارت‌خوان محاسبه و پرداخت کنند.

وی افزود: تمامی دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد مقابله با کرونا برای آزاد راه‌ها و به ویژه ایستگاه‌های عوارضی آن اجرایی می‌شود که می‌توان به ضدعفونی کردن این ایستگاه‌ها و دیگر اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه اشاره کرد همچنین به شرکت‌های بهره‌بردار اعلام کردیم تا در همه ایستگاه‌های عوارضی اقلام بهداشتی مختلف را از جمله دستکش یک بار مصرف، دستمال کاغذی و غیره را در اختیار مردم قرار دهند تا رانندگان برای محاسبه‌ و پرداخت عوارض خود، با دستگاه پوز به صورت مستقیم تماس نداشته باشند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دریافت عوارض ویروس کرونا عوارض آزادراه ها ایستگاه های عوارضی ایستگاه ها آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور

طبق اعلام یکی از مدیران آزادراه‌های کشور و براساس جدید‌ترین جداول ارائه شده پرداخت عوارض در سکو‌های پرداخت اینترنتی آزادراه‌ها با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش انتخاب؛ طبق قانون هرساله با توجه افزایش هزینه‌های نگهداشت آزاد راه‌ها و با توجه به آنکه باید بازگشت سرمایه‌های پیمانکاران انجام شود هرساله با دستور وزیر راه وشهرسازی و طبق تصویب آن در شورای عالی نرخ عوارض آزاد راه‌های کشور افزایش می‌یابد که پیش از این خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور گفته بود در صورت افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها به طور قطع سطح کیفیت سرویس بهتر خواهد شد؛ همچنین تعدادی از سازمان‌های بازرسی هم پیگیر الکترونیکی شدن عوارضی‌ها بودند به همین دلیل ابلاغ کردیم که تمام آزادراه‌ها باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند، در غیر این صورت با آن‌ها برخورد و پیگیری حقوقی انجام می‌دهیم.

خادمی با بیان اینکه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم بازگشت سرمایه انگیزه‌ای برای ورود و سرمایه گذاری در پروژه‌های جدید را ندارند چراکه با افزایش نرخ جدید آزادراه‌ها موافقت نشده بود گفت: بسیاری از آزاد راه‌ها پس از ساخت نیاز به نگهداری دارند که هزینه‌های نگهداری از آن‌ها باید از طریق عوارض بازگردد.

براساس این گزارش روز گذشته یکی از مدیران آزاد راه از افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض خبر داد و گفت: این افزایش آزادراه‌ها بنا بر قانون و بندی که در آیین نامه وجود داشت انجام شده است.

وی افزود: طبق این آیین نامه سالانه باید افزایش نرخ عوارض به داشته باشیم که طبق روال هر سال این کار انجام شده است.

گفتنی است: یکی از اقدامات و دلایل اصلی برای افزایش کیفیت آزاد راه‌ها افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها است که خود نقش اصلی در نگهداشت آزاد راه‌ها دارد.

یکی از دلایلی که آزاد راه‌های ما کیفیت مناسب ندارد به علت آن است عوارض آن کم است چراکه شرکت آزاد راه‌ها و سرمایه گذار اعلام می‌کند که سقف پانزده درصد از عوارض برای نگه داری از آزاد راه‌ها انجام میشود و زمانی که بازگشت سرمایه‌ای برای پیمانکاران و سرمایه گذاران آزاد راه وجود نداشته باشد امکان حضور آن‌ها در پروژه‌ها وجود ندارد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران