Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در خصوص آزاد راه تبریز-سهند، گفت: باتوجه به اینکه این پروژه، مشارکتی است باید عوارضی برای آن اخذ شود ولی اکنون برخی نیز معتقدند نباید عوارضی برای آن پرداخت شود در حالی‌که این امر زمانی عملیاتی می‌شود که دولت پول سرمایه گذار را پرداخت کند تا هیچ عوارضی برای عبور از این راه از شهروندان اخذ نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود پزشکیان روز پنج شنبه، ۱۹ اسفندماه، در جمع خبرنگاران، در پاسخ به حواشی جدید آزاد راه تبریز-سهند، اظهار کرد:  از همان زمانی که وارد مجلس شدم،  به دنبال پیگیری مشکل راه، آب و برق بوده‌ام چرا که معتقدم جامعه‌ای که برق، راه و آب نداشته باشد توسعه و سرمایه گذاری در آن مفهومی ندارد، در سال ۸۸ نیز در اولین جلسه با آقای احمدی نژاد درخواست کردیم اعتباری برای راه اندازی راه جدید سهند - تبریز در نظر بگیرند، آن موقع طبق برآورد ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث این راه نیاز بود.

وی ادامه داد: در دوره‌ی آقای احمدی نژاد تا سال ۹۲، هیچ گونه اقدامی برای حل مشکل آب و راه انجام نگرفت، حتی این موضوعات در زمان آقای روحانی نیز آنگونه که باید پیش نمی‌رفت.

وی با بیان این‌که پیگیری‌های لازم در گذشته برای احداث راه سهند - تبریز و حتی تبریز-بازرگان انجام گرفت، گفت:  پیگیری‌های لازم برای احداث این دو راه در زمان آقای جبارزاده انجام گرفت حتی سرمایه گذاری از ترکیه برای احداث این راه، قراردادی امضا کرد ولی این موضوعات را در تهران بازیچه قرار داده و نیمه تمام باقی گذاشتند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به احداث آزاد راه تبریز-سهند، گفت: بلاخره راهی که سال‌ها نیمه تمام باقی مانده بود با پیگیری ما و تلاش سرمایه گذار احداث شد، ولی اکنون با دو هزار میلیارد تومان هم نمی‌شود دوباره جاده‌ی تبریز -سهند را راه اندازی کرد، اگر اتوبان تبریز - بازرگان را نیز در گذشته راه اندازی کرده بودیم اکنون به اتمام رسیده بود و مردم از آن استفاده می‌کردند.


وی با تاکید بر این‌که باید با صداقت کامل با مردم سخن بگوییم، گفت: اوایل انقلاب می‌گفتند باید نفت و برق مجانی شود در حالی که اکنون دوباره قیمت برق افزایش یافته است، دولت برای اینکه اداره شود باید پول اخذ کند و خدمتی را مفتی ارائه نمی‌کنند.


وی بیان کرد: گناه ما این بوده که تلاش کردیم آزادراه تبریز - سهند احداث شود, اگر پیگیری‌های لازم را انجام نمی‌دادیم اکنون خبری از این جاده نبود، کل اعتبار  آذربایجان شرقی در بودجه، هزار میلیارد تومان است ولی حتی ۵۰۰ میلیارد تومان آن را هم نمی دهند، امسال هیچ بودجه‌ای برای انتقال آب از تونل زاب و قطار تبریز در نظر گرفته نشده است.

پزشکیان با بیان این‌که بحث محرمانه‌ای در اتوبان تبریز سهند وجود ندارد، گفت: موافق انتشار قرارداد هستیم و هیچ گونه مانعی برای منتشر کردن آن نمی‌بینم.

وی ادامه داد: با هزاران مصیبت از دولت پول اخذ کردیم و راه تبریز-سهند با کلی دعوا به اتمام رسید، هر هفته پیگیری‌های لازم را انجام می‌دادیم تا راه به اتمام برسد.

وی با بیان این‌که سرمایه گذار گناهی نکرده که در احداث آزاد راه تبریز- سهند سرمایه گذاری و مشارکت کرده است، گفت:  دولت باید به سرمایه گذار پول دهد تا عوارضی از مردم اخذ نشود و عبور از این راه به صورت رایگان انجام شود که البته در دولت چنین پولی وجود ندارد تا به سرمایه گذار ارایه دهد.


پزشکیان با بیان این که آزاد راه تبریز - سهند  می‌توانست در منطقه به الگو تبدیل شود، افزود: در دنیا با احداث اتوبان، اطراف آن را نیز برای درآمدزایی و اشتغال به منطقه‌ای گردشگری و علمی تبدیل می‌کنند، مجبور هستیم برای عده ای اشتغال ایجاد کنیم از مردم انتظار نمی‌رود که عوارض پرداخت کنند چرا که نانی برای خوردن ندارند.


وی ادامه داد: اگر می‌توانستیم آزادراه تبریز-سهند را ادامه داده و به کندوان برسانیم قطعا گردشگری نیز با آن رونق پیدا می‌کرد، با شعار دادن نمی‌توان کاری کرد .


 نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که  ۶۰ درصد اعتبار برای احداث آزاد راه تبریز- سهند توسط سرمایه گذار ارائه شده است، گفت: دولت کم تر از ۴۰ درصد سرمایه‌ی خود را صرف احداث این راه کرده است، بالاخره باید به گونه‌ای سرمایه گذار را راضی کرده و حق سرمایه گذار و مردم را به خوبی ادا کنند با شعار دادن نمی‌توان کاری انجام داد، بنده تاکنون پیگیری‌های لازم را برای این راه انجام داده‌ام اکنون نیز مابقی را مسئولان رفع کرده و مشکل سرمایه گذار و مردم را حل کنند، متاسفانه مدیران و مسئولان به جای جذب سرمایه گذار، آن را فراری می دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی عوارض آزادراه شهر جدید سهند پیگیری های لازم راه تبریز سهند آزاد راه تبریز میلیارد تومان سرمایه گذار برای احداث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران